For at aktivere Betalingstjenester for Microsoft Dynamics ERP skal du oprette nogle parametre i Microsoft Dynamics NAV og derefter gå online for at tilmelde dig Payment Services. I denne procedure skal du etablere en forbindelse og tilmelde dig, og du skal desuden vælge betalingsformidlere.

Bemærk
Før du opretter forbindelse til Payment Services, skal du oprette en Windows Live ID-konto, du vil bruge til at administrere Payment Services for dit virksomhed. Du kan finde flere oplysninger i Velkommen til Windows Live. Du skal også tilmelde dig en betalingsformidler og få en konto hos Microsoft Dynamics. Du finder yderligere oplysninger i Onlinetjenester til Microsoft Dynamics og Levering af betalingstjenester til Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 (kræver PartnerSource-konto).

Du skal udføre følgende procedure i Microsoft Dynamics NAV Windows-klient.

At konfigurere en forbindelse til Payment Services

1. I feltet Søg skal du angive Konfiguration af forbindelse til Payment Services og derefter vælge det relaterede link.

2. For at teste din forbindelse og installation skal du markere afkrydsningsfeltet Kør i testtilstand.

Bemærk
    Når du vælger denne indstilling, sendes der ingen faktiske transaktioner til betalingsformidleren. Når du har konfigureret din betalingsformidler og kontrolleret, at forbindelsen fungerer korrekt, skal du gå tilbage til kortet Konfiguration af Microsoft Dynamics ERP Payment Services og fjerne markeringen af afkrydsningsfeltet.

3. På fanen Handlinger skal du i gruppen Kryptering vælge Generer nøgle for at generere den krypteringsnøgle, der gemmes på Microsoft Dynamics NAV Server.

Vigtigt
    Du skal tildele skrivetilladelser til mappen Tilføjelsesprogrammer i Microsoft Dynamics NAV Server-installationsmappen for den brugerkonto, der bruges af Microsoft Dynamics NAV Server-forekomsten. Du skal også begrænse adgangen til mappen for andre brugere. Du kan finde oplysninger om, hvordan du konfigurerer Microsoft Dynamics NAV Server-forekomster, i Managing Microsoft Dynamics NAV Server Instances.

4. Under fanen Handlinger i gruppen Funktioner vælges Tilmeld dig nu. Vinduet Opsæt betalingsservicekonto åbnes.

Hvis du ikke allerede er logget på med den relevante Microsoft-konto, bliver du bedt om at gøre det nu.

5. I vinduet Opsæt betalingsservicekonto i sektionen Kontooplysninger skal du angive det organisationsnavn, du vil bruge til at identificere denne betalingsservicekonto, og derefter angive en mailadresse.

Tip
    Din Microsoft Certified Partner bruger organisationsnavnet til at identificere dig i Payment Services til understøttelse af klargøring og aktivering.

6. I afsnittet Serviceoplysninger skal du gennemgå og acceptere betingelserne og derefter vælge Tilmeld.

7. Når vinduet Næste trin åbnes, skal du vælge knappen Luk for at gå tilbage til Microsoft Dynamics NAV. Der åbnes en dialogboks, som angiver, om tilmelding lykkedes.

8. Marker afkrydsningsfeltet Aktiv for at aktivere Payment Services-forbindelsen, når du har tilmeldt dig Payment Services.

9. Vælg feltet Tjeneste-id. Vælg betalingslinjen, og luk derefter vinduet Navn/værdi.

Du kan nu tilmelde dig en Payment Services-betalingsformidler. Du finder yderligere oplysninger i Levering af betalingstjenester til Microsoft Dynamics NAV 2009 R2 (kræver PartnerSource-konto).